Workshop Master Lam 2017


Met veel vreugde kondig ik de komst van Master Lam Kam Chuen naar Amsterdam aan. Hij geeft in 2017 weer een weekend-workshop Chi Kung die toegankelijk is voor mijn leerlingen, beginners en gevorderden. Er zijn 5 plekken voor niet leerlingen. Het is een unieke kans om samen en met deze grote Master te trainen, hij  komt speciaal voor dit weekend overgevlogen naar Nederland!

De organisatie van de workshop neem ik in mijn vrije tijd  en zonder winstoogmerk op mij. Want ik zet mij graag ervoor in, dat je deze mooie internal art direct van de bron kunt leren, en master Lam en zijn familie persoonlijk kunt ontmoeten. Het is een zeldzame kans: master Lam draagt het les geven steeds meer over aan zijn zonen, het is uniek om de autoriteit op het gebied van Zhan Zhuang Chi Kung nog persoonlijk te kunnen ontmoeten en onder zijn supervisie te kunnen trainen. Meer weten over master Lam?


Datum: 10 – 11 juni 2017 (zaterdag en zondag)
Tijden: 10:00 – ca 17:00 uur met een lunchpauze van twee uur
Locatie: Sporthal Amsterdam de Pijp, Lizzy Ansinghstraat 88
Kosten: een donatie van 220 euro, inclusief thee, exclusief lunch.

Je ontvangt ca twee weken voor de workshop een mailing met extra informatie.


Aanmelden

Vul het inschrijfformulier in. Let op: inschrijven is niet vrijblijvend, ik baseer de beslissing of de workshop doorgaat op de verkregen aanmeldingen en reken dan op je donatie om uit de kosten te komen. Dat betekent: door je in te schrijven verplicht je je te betalen, ook als je later besluit om niet te komen.

Schrijf je in en maak je donatie voor master Lam (220 euro) over:

 • Rekening op naam van Cosima Scheuten in Amsterdam
  IBAN nummer: NL89.ABNA0.52 85.96.578.
  BIC/SWIFT: ABNANL2A
  Belangrijk: vermeld aub ‘je naam + donatie master Lam’ erbij.
  Deze vermelding ‘donatie’ is met oog op de belasting belangrijk, omdat ik als doorgeefluik fungeer en geen omzet of winst voor mij genereer. Je bankafschrift kun je tevens gebruiken als ‘bewijs van betaling c.q. kwitantie’. Je ontvangt geen factuur van mij voor deze workshop. Alvast bedankt!

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Helpende handen

Ik organiseer deze workshop voor jullie, zonder winstoogmerk. Om deze workshop te realiseren, zijn er helpende handen nodig, bij voorbeeld met het doen van boodschappen, om thee te zetten, tussentijds af te wassen, muziek te verzorgen, master Lam te vervoeren, en de ruimte na afloop op te ruimen en schoon te maken. Wil je helpen? Laat het mij dan aub weten. Dank je wel.


Meenemen:

 • eigen mok om te drinken
 • waterfles
 • papier en pen voor aantekeningen
 • trainingskleding en sokken (wij trainen op sokken!)
 • eventueel eigen lunch, er zijn veel eettentjes in de buurt

Lees je aub de teksten die ik je ter voorbereiding mail.


Feedback van deelnemers (workshop 2016):

“Ik vond de healing sessie indrukwekkend en het voelde heel goed om er aan bij te mogen dragen. Voor mij wel een hoogtepuntje in het weekend! Het weekend heeft me echt opgeladen. Dus ik wil jou bedanken dat je dit mogelijk hebt gemaakt.” (uit een mail van Bernard Faber, 2016)

“En wat een mooie mensen heb je om je heen verzameld!  Ik heb bijzonder genoten van dit weekend en ben bijzonder gemotiveerd om het weer lekker op te pakken. Geweldig om Master Lam ontmoet te hebben. Wat een heerlijke energie.” (uit een mail van Hans Kemper, 2016).

“Ik heb er ontzettend van genoten, van master Lam en de andere deelnemers en ik ervaar meer stevigheid en helderheid dan drie dagen geleden.”(uit een mail van Meike de Bruin 2016).

“Ik heb echt genoten van de lessen van meester Lam. Zijn non-conceptuele benadering spreekt me erg aan. Ik was al goed bekend met de vijf elementen, maar heb de energie ervan nooit eerder zo direct ervaren. Het samen met anderen leren en ontdekken was een eyeopener. De energiekringen vond ik echt fantastisch om te doen. En de ongedwongen sfeer waarin de lessen plaats vonden, maakte het allemaal heel prettig. Wat ik heel bijzonder vond was de manier waarop meester Lam schijnbaar zo maar een beetje rondliep maar waarbij er toch van alles gebeurde. Ik merkte in ieder geval steeds positieve aanpassingen op in mijn houding als hij langs slenterde terwijl wij aan het oefenen waren.” (uit een mail van Bernard Faber, 2016)

“Het was een mooie dag. Ik vond het ook indrukwekkend wat Master Lam
deed in de healing circle. Het stimuleert me weer met hernieuwd
enthousiasme aan de slag te gaan. Ik vind dat je het heel goed
georganiseerd hebt en dat de sfeer heel goed was. Mijn complimenten!” (uit een mail van Ellie de Jong)