Master Lam 2018


 

Datum: de datum voor 2018 is nog niet bekend
Tijden: 10:00 – ca 17:00 uur met een lunchpauze van twee uur
Locatie: Sporthal Amsterdam de Pijp, Lizzy Ansinghstraat 88
Kosten: een donatie van 220 euro, inclusief thee, exclusief lunch.


Onderstaand wat impressies van de Chi Kung therapy workshop 2017 met master Lam.
Prachtige sfeer, sterke energie, samen trainen, vrolijke mensen alom, dankbaar voor de kans om van deze grote master te kunnen leren, wat in geen enkel boek te vinden is.
Tip: klik op een foto voor een vergroting! Veel kijkplezier! Zodra er meer bekend is over de workshop in 2018, lees je het hier.

 


Met veel vreugde kondig ik de komst van Master Lam Kam Chuen naar Amsterdam aan. Hij geeft in 2017 weer een weekend-workshop Chi Kung die toegankelijk is voor mijn leerlingen, beginners en gevorderden. Er zijn 5 plekken voor niet leerlingen. Het is een unieke kans om samen en met deze grote Master te trainen, hij  komt speciaal voor dit weekend overgevlogen naar Nederland!

De organisatie van de workshop neem ik in mijn vrije tijd  en zonder winstoogmerk op mij. Want ik zet mij graag ervoor in, dat je deze mooie internal art direct van de bron kunt leren, en master Lam en zijn familie persoonlijk kunt ontmoeten. Het is een zeldzame kans: master Lam draagt het les geven steeds meer over aan zijn zonen, het is uniek om de autoriteit op het gebied van Zhan Zhuang Chi Kung, nog persoonlijk te kunnen ontmoeten en onder zijn supervisie te kunnen trainen. Je ontvangt ca. twee weken voor de workshop een mailing met extra informatie.

Meer weten over master Lam?


Aanmelden

Vul het inschrijfformulier in. Let op: inschrijven is niet vrijblijvend, ik baseer de beslissing of de workshop doorgaat op de verkregen aanmeldingen en reken dan op je donatie om uit de kosten te komen. Dat betekent: door je in te schrijven verplicht je je te betalen, ook als je later besluit om niet te komen.

Schrijf je in en maak je donatie voor master Lam (220 euro) over:

 • Rekening op naam van Cosima Scheuten in Amsterdam
  IBAN nummer: NL89.ABNA0.52 85.96.578.
  BIC/SWIFT: ABNANL2A
  Belangrijk: vermeld aub ‘je naam + donatie master Lam’ erbij.

Deze vermelding ‘donatie’ is met oog op de belasting belangrijk, omdat ik als doorgeefluik fungeer en geen omzet of winst voor mij genereer. Je bankafschrift kun je tevens gebruiken als ‘bewijs van betaling c.q. kwitantie’. Je ontvangt geen factuur van mij voor deze workshop. Alvast bedankt!


Impressies van eerdere workshops met master Lam in Amsterdam:

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Helpende handen

Ik organiseer deze workshop voor jullie, zonder winstoogmerk. Om deze workshop te realiseren, zijn er helpende handen nodig, bij voorbeeld met het doen van boodschappen, om thee te zetten, tussentijds af te wassen, muziek te verzorgen, master Lam te vervoeren, en de ruimte na afloop op te ruimen en schoon te maken. Wil je helpen? Laat het mij dan aub weten. Dank je wel.


Meenemen:

 • eigen mok om te drinken
 • waterfles
 • papier en pen voor aantekeningen
 • trainingskleding en sokken (wij trainen op sokken!)
 • eventueel eigen lunch, er zijn veel eettentjes in de buurt

Lees je aub de teksten die ik je ter voorbereiding mail.