Trainen in het park

Wat is er leuker dan buiten te trainen? ;-).
Bij droog weer trainen wij van 10:00 – 12:00 uur in het Vondelpark en is er nadien voor wie dat wil gelegenheid om op een terras na te praten … je kunt ook wat lekkers voor een  picknick mee nemen, een thermoskan hete thee is altijd lekker om mee te nemen!

Meeting point is om 9:50 uur bij de ingang van het Groot Melkhuis, wij lopen dan samen naar een trainingsplek toe. Kosten: 15 euro, aub gepast ter plekke betalen. Aanmelden via mail is noodzakelijk.

Check op de dag zelfs om 8:00 uur hier op de website of de training i.v.m. het weer doorgaat! Trainingen gaan door bij droog weer en bij minimaal 6 aanmeldingen. Heb je je aangemeld en ben je verhinderd, meld je dan aub uiterlijk de dag ervoor af zodat wij niet op je wachten. Beginners en gevorderden zijn welkom. Dank je wel & veel trainingsplezier! Laat mij aub weten dat je komt, meld je aan via het inschrijfformulier.  

Data 2017 (alle data zijn onder voorbehoud)
Nog even afwachten hoe het weer is!

  • zondag 9 april 2017 – tai chi. Gaat door!
  • zondag 7 mei 2017-  chi kung step training. Gaat door!
  • zondag 25 juni 2017 – tai chi. Gaat door! 

  • zondag 2 juli 2017 –  Pssst, ik trakteer! SORRY – CANCELLED IVM REGEN!
    Chi kung & sensing hands / pushing hands. Deze verjaardag-jubileum-feesteditie is bedoeld als dank-je-wel voor mijn (ex)leerlingen en vrienden, en is gratis, want ik wordt binnenkort 52 jaar, ben ruim 25 jaar trainer, en ca 12,5 jaar zelfstandig ondernemer. Na het trainen is er voor wie dat wil tijd voor een pick-nick. Ik zorg voor wat thee, 8 liter muntwater, folie om op te zitten, zo veel knabbels als ik per fiets kan vervoeren. Aub geen cadeautjes, ik meen dat echt, want je maakt mij niet blij met meer spullen. Geld wil ik ook niet op deze dag, ik trakteer graag een keer! Neem een glimlach, lol en goede energie mee, dat is het mooiste wat ik aan bedenken ;-). En als je iets mee wilt nemen: wat lekkers voor de pick-nick is altijd mooi. Welkom! Mocht het weer zwaar tegen vallen, dan staat het hier op de ochtend om 8:00 op de website.


  • zondag 9 juli 2017 – tai chi. Gaat door!
  • zondag 16 juli 2017 – chi kung. Gaat door – zonder picknick ivm natte grond!