Trainen in het park

Wat is er leuker dan buiten te trainen? ;-).

Bij droog weer trainen wij in de zomer op een aantal zondagen van 10:00 – 12:00 uur in het Vondelpark en is er nadien voor wie dat wil gelegenheid om op een terras na te praten … je kunt ook wat lekkers voor een  picknick mee nemen, een thermoskan hete thee is altijd lekker om mee te nemen!

Meeting point is om 9:50 uur bij de ingang van het Groot Melkhuis, wij lopen dan samen naar een trainingsplek toe. Kosten: 15 euro, aub gepast ter plekke betalen. Deelnemers van de 55+ lessen mogen gratis mee trainen. Aanmelden via mail is noodzakelijk.

Check op de dag zelfs om 8:00 uur hier op deze website of de training i.v.m. het weer doorgaat! Trainingen gaan door bij droog weer en bij minimaal 6 aanmeldingen. Heb je je aangemeld en ben je verhinderd, meld je dan aub uiterlijk de dag ervoor af zodat wij niet op je wachten en ik weet of er voldoende aanmeldingen zijn om de training door te laten gaan. Beginners en gevorderden zijn welkom. Dank je wel & veel trainingsplezier! Laat mij aub weten dat je komt, meld je aan via het inschrijfformulier.  

Data 2018 (onder voorbehoud):

  • zo 29 april 2018 – Gaat door!
  • zo 20 mei 2018 – Gaat door, weersverwachting is zon!
  • zo 3 juni 2018
  • zo 24 juni 2018

Zomer special: ik heb plannen voor een intensieve zomerweek in het park in de laatste week van augustus. Bij voldoende belangstelling (minimaal tien vaste deelnemers) is er een week training – dagelijks 2.5 uur. 10:00 – 12:30 uur, 5 dagen, maandag t/m vrijdag, 27 augustus – 31 augustus. Kosten 130 euro inclusief btw. Heb je interesse? Laat het mij dan voor juli weten, aanmelden aub via dit formulier. Jullie kennen mij, ik kan het niet onthouden als mensen maanden ervoor tussendoor even mondeling melden dat zij mee willen doen ;-)!). Ik kom, als er voldoende aanmeldingen zijn, speciaal voor deze training naar Amsterdam.