Kosten & betalen

Heb je een proefles gehad en wil je je aan melden? Van harte welkom! Je aanmelding is compleet na het invullen van het inschrijfformulier en het overmaken van het lesgeld, ik reserveer dan een plek voor je. Ik wens je veel trainingsplezier!

De 55+ lessen:  gratis.
De  65+ lessen: gratis.

Privé-lessen (inclusief BTW)
70 euro per uur
90 euro per 1.5 uur

De 18+ avondlessen (inclusief BTW)
Proefles: 5 euro (aub gepast ter plekke, je kunt één keer proeven)
Losse les (één uur) :  15 euro (aub gepast ter plekke)
Losse les (twee uur achter elkaar): 25 euro (aub gepast ter plekke betalen)
Maandbedrag (een uur per week) : 45 euro (aub per bank)
Maandbedrag (twee uur per week) : 65 euro (aub per bank)

Een vast maandbedrag overmaken is veel voordeliger dan losse lessen
Omdat het voor mij (en jou) makkelijker is met automatische overboekingen te werken, krijg je korting als je maandelijks automatisch het vaste maandbedrag betaalt. Ik zorg voor 40 lesweken per jaar. Betaal je met een automatische overboeking elke maand 45 euro voor een uur per week trainen, dan betaal je omgerekend slechts 13.50 euro per les. Als je twee uur per week traint, en  65 euro per maand overmaakt, dan kom je op 9.75 euro per les. Mooi, toch? Want losse lessen kosten 15 euro voor een uur en 25 euro voor twee uur achter elkaar. Natuurlijk staat het je vrij om wel voor losse lessen te kiezen.

Voorwaarden voor de korting:: je betaalt op de eerste van elke maand door middel van een automatische maandelijkse overboeking vooruit en elke maand hetzelfde bedrag, ongeacht of er een vakantie in deze maand valt of niet. Dat betekent: je maakt ook in de zomervakantie het maandelijkse bedrag over. Een keer de overboeking regelen en je hebt er geen omkijken meer naar. Zodra je stopt met trainen, stop je de overboekingen. Je kunt in de lessen instromen wanneer je wilt, ook later in het jaar. Begin je midden in een maand, dan kun je losse lessen nemen tot de volgende maand begint. Vanaf dan maak je het maandbedrag via automatische overboeking op de eerste van elke maand over.

Maak aub het lesgeld op de eerste van de maand automatisch over op:

    • Rekening op naam van Cosima Scheuten in Amsterdam
      IBAN nummer: NL89.ABNA0.52 85.96.578.
      Belangrijk: vermeld aub ‘je naam + maand chi kung’ erbij. Alvast bedankt!