Kosten & betalen

Heb je een proefles gehad en wil je je aan melden? Van harte welkom! Je aanmelding is compleet na het invullen van het inschrijfformulier en het overmaken van het lesgeld, ik reserveer dan een plek voor je. Ik wens je veel trainingsplezier!

De 55+ lessen:  gratis

De 18+ lessen (inclusief BTW)
Proefles: 5 euro (aub gepast ter plekke, je kunt één keer proeven)
Losse les (één uur) :  15 euro (aub gepast ter plekke)
Losse les (twee uur achter elkaar): 25 euro (aub gepast ter plekke betalen)
Trainen in het park: 15 euro voor twee uur (aub gepast en ter plekke betalen)

Een vast maandbedrag overmaken is voordeliger en makkelijk
Maand : 45 euro voor een uur per week (aub per bank)
Maand : 65 euro voor twee uur per week (aub per bank)
Maand : 75 euro voor drie uur per week (aub per bank)

Voorwaarden voor het maandbedrag:
Omdat het voor mij (en jou) makkelijker is met automatische overboekingen te werken, krijg je korting als je maandelijks met een vast maandbedrag betaalt. Betaal je met een automatische overboeking gedurende een jaar op de eerste van elke maand en met een vast maandbedrag, dan komt dat bij 40 weken les in een jaar neer op omgerekend: 13.50 euro voor een uur per week, 9.75 euro per uur voor twee uur oer week, 7,50 euro per uur voor drie uur per week. Mooi, toch? Dat scheelt, want een losse les kost 15 euro  en je betaalt 25 euro voor een losse les van twee uur achter elkaar. Natuurlijk staat het je vrij om wel voor losse lessen te kiezen.

Ik heb het lesgeld voor ca 40 weken les in een jaar berekend en verdeeld over 12 maanden, zodat je elke maand met een vast bedrag kunt betalen. Dat is wel zo makkelijk, want een keer de overboeking regelen en je hebt er geen omkijken meer naar. Bij de berekening van het jaarbedrag heb ik alle schoolvakanties natuurlijk niet mee geteld. Zodra je stopt met trainen, stop je de overboekingen. Je kunt in de lessen instromen wanneer je wilt, ook later in het jaar. Begin je midden in een maand, dan kun je losse lessen nemen tot de volgende maand begint. Op de eerste dag van de volgende maand maak je het maandbedrag via automatische overboeking over.

Dit zijn de voorwaarden:

  • Je betaalt gedurende het jaar op de eerste van elke maand door middel van een automatische maandelijkse overboeking het vaste maandbedrag, ongeacht of er een vakantie in deze maand valt of niet. Dat betekent: je maakt ook in de zomervakantie het maandelijkse bedrag over.
  • Je betaalt vooruit,

Maak aub het lesgeld op de eerste van elke maand automatisch over op:

    • Rekening op naam van Cosima Scheuten in Amsterdam
      IBAN nummer: NL89.ABNA0.52 85.96.578.
      Belangrijk: vermeld aub ‘je naam + maand chi kung’ erbij. Alvast bedankt!

Privé-lessen (inclusief BTW en mits van toepassing huur van de zaal)
70 euro per uur voor leerlingen (90 euro voor niet leerlingen)
90 euro per 1.5 uur voor leerlingen (110 euro voor niet leerlingen)