Lesrooster & vakantiedata

Kom proeven, gewoon doen, je bent van harte welkom!
Je kunt op elk moment beginnen, ook later in het jaar, geen probleem.


Ben je 18+ en wil je in de avond trainen?

Kom dan proeven in de basisles op donderdag om 18:00 uur. Neem sloffen of extra dikke sokken mee. Een proefles kost 5 euro. Wil je die aub vóór de les aub contant en gepast betalen? Hartelijk dank! Aanmelden: laat mij aub vooraf per mail even weten wanneer je wilt komen. Bevalt de proefles, en zien wij dat het je goed doet, dan kun je je nadien inschrijven voor deelname aan de wekelijkse lessen. Let op: de lessen op de dinsdag avond zijn op dit moment VOL, er is nog beperkt plek in de nieuwe les op de donderdag avond.

fotos bekijken | locatie bekijken | aanmelden proefles | kosten na de proefles?


Ben je 55+ en heb je klachten, waardoor je niet aan reguliere sporten of bewegende activiteiten deel kunt nemen? Deelname aan de 55+ lessen is gratis. Let op: op dit moment kunnen er geen nieuwe mensen meer bij, de lessen zijn vol. In 2018 kunnen start waarschijnlijk een nieuw lesuur, dan is er weer plek voor nieuwe mensen. Laat mij weten als je belangstelling hebt, dan zet ik je op de lijst.

fotos bekijken | locatie bekijken 



Overzicht wekelijkse Chi Kung lessen / lesrooster Zhan Zhuang Chi Kung

Dag Tijd Voor wie? Locatie
Ma 10:00-11:00 Chi Kung 55+ les VOL
De Wending
Di 18:00-19:00 Chi Kung 18+ basis VOL Studio take five
Di 19:00-20:00 Chi Kung 18+ gevorderd Studio take five
Do 10:00-11:00 Chi Kung 55+ les VOL  De Wending
Do  18:00-19:00 Chi Kung 18+ basis (in english)  Studio take five
 op afspraak (bedrijfs)workshops

Meer weten? Klik op het onderstreepte woord.



Vakantiedata 2017, er is geen Chi Kung les op de volgende data:

16 oktober 2017 (EHBO training)
21 – 29 oktober 2017 (herfstvakantie)
20 – 26 november 2017 (discipleweek)
23 december – 7 januari 2018 (kerstvakantie)
8 – 31 januari 2018 (data nog onder voorbehoud ivm opleiding)


Vakantiedata: 2018

2018 wordt een bijzonder jaar, voor het eerst sinds oprichting van de school wijk ik af van de schoolvakanties. De betaling zal dan ook anders zijn. Meer info volgt eind van het jaar, zodra alle plannen verder uitgewerkt zijn. Voor alsnog is het plan (onder voorbehoud), dat ik een maand in opleiding ga in januari.

Alle leerlingen kunnen dan wel in de ruimte terecht om met elkaar te trainen, desgewenst onder begeleiding van een ervaren leerling en met een opdracht. Voor de lesruimte in studio take five is een kleine bijdrage voor de huur gevraagd, voor trainen in de ruimte voor de ochtenden (De Wending) is geen bijdrage nodig. Er komt ook in 2018 weer een lenteweek en een herfstweek. Ik zit tevens te ‘ broeden’ op een zomerkamp, de plannen zijn nog niet concreet, ik  ben hiervoor op zoek naar een locatie. Ik heb er zin in, leuk spannend wat het allemaal gaat worden in 2018!

  • 17 -23 maart 2018  (lenteweek)
  • zomertrainingskamp (onder voorbehoud)
  • herfstweek (september, exacte data volgen)
  • discipleweek (november, exacte data volgen)

Alle data zijn onder voorbehoud. Ik behoud mijzelf het recht voor om tussentijds met vakantie te gaan of trainingen te volgen. In de vakanties trainen leerlingen meestal zelfstandig en met elkaar door onder begeleiding van een of meer ervaren leerling(en).


COSIMA SCHEUTEN | LESROOSTER AMSTERDAM | CHI KUNG lessen | Qi Gong lessen | Chi Kung lessen voor ouderen en senioren