Voor bedrijven

Een bloeiend bedrijf begint bij bloeiende medewerkers!

Chi Kung (Qi Gong) is goed in te zetten in het kader van bedrijfsfitness, stressreductie, burn-out preventie, als steun bij ziektepreventie en herstel, versterking van gezondheid, ter ontspanning, bevordering van samen werken en als een inspirerende energiegever. Ongeacht van leeftijd en trainingsniveau – iedereen kan mee doen met deze rustige, zachte oefeningen. Ondanks alle eenvoud hebben deze oefeningen een sterk effect: lichaamshouding verbetert, circulatie en immuunsysteem  worden sterker. Veel Chinese bedrijven starten de dag met Chi Kung, omdat het eenvoudig, zeer effectief en makkelijk toepasbaar is. U kunt het bijna overal beoefenen, en heeft hiervoor geen ‘ tools’ nodig.

Naast de vele voordelen voor de deelnemers, levert regelmatige en structurele training ook baten voor de werkgever op: een investering in de gezondheid en het welzijn van de medewerkers is lonend. Een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers. Biedt een werkgever trainingen zoals deze lessen structureel aan, dan heeft dit ook effect op het imago van het bedrijf. Kom, wees het bedrijf, waar u graag zou willen werken.

Bedrijven en instellingen zoals ABN AMRO, ING, Royal Bank of Scotland, Algemeen Pension Groep (APG), UVA, HIMS, gemeente Amsterdam, stadsdeel West, Holland Beach Soccer, Buurtzorg Nederland, Bedrijvige Vrouwen, Cordaan, ABC Alliantie Combiwel gingen u voor en reageerden enthousiast. Wat zij hebben ervaren is ook mooi te zien op de fotos. Ontdek wat zij al weten en vraag een vrijblijvende offerte aan.

www.chikungvoorbedrijven.nl | Cosima ScheutenCosima Scheuten Chi Kung @ Holland Beach Soccer 2013

 

 

 

 

 

Voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, meer samen willen werken, duurzaam willen werken, ziekte willen voorkomen en inspirerend leiderschap willen tonen, is deze training ideaal. Door ruimte te geven aan stilte ontstaat ook ruimte voor creativiteit. Samen trainen inspireert samen werken. De training geeft energie, inspireert, versterkt de gezondheid, helpt om beter met stress om te gaan, is plezierig en zo eenvoudig om te doen. Ik kan het van harte aanbevelen.

Tevens verzorg ik lezingen en workshops over onderwerpen zoals burn-out, energie opbouw, omgaan met stress, lichaamswerk, meditatie, bodyreading, inrichten van een gezond huis en/of (werkplek in een) kantoor. Ik geef een week training (6 dagen) karakterstructuren (Wilhelm Reich) in combinatie met Chi Kung. Meer weten? Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte.

COSIMA SCHEUTEN | CHI KUNG VOOR BEDRIJVEN | AMSTERDAM