Voor bedrijven

Een bloeiend bedrijf begint bij bloeiende medewerkers!

Ontdek de voordelen van deze Chinese training. Chi Kung (Qi Gong) is goed in te zetten in het kader van energiemanagement, stressreductie, burn-out preventie, ziektepreventie en herstel, versterking van gezondheid, ter ontspanning, bevordering van samen werken en als een inspirerende energiegever. Ongeacht van leeftijd en trainingsniveau – iedereen kan mee doen met deze rustige, zachte oefeningen. Ondanks alle eenvoud hebben deze oefeningen een sterk effect: lichaamshouding verbetert, circulatie en immuunsysteem  worden sterker. Veel Chinese bedrijven starten de dag niet voor niets met Chi Kung!

Naast de vele voordelen voor de deelnemers, levert regelmatige en structurele training ook baten voor de werkgever op: zoals besparing op ziektekosten en verhoogde productiviteit, en dat is mooi mee genomen voor elk bedrijf. Een investering in de gezondheid van de medewerkers is lonend, een gezond bedrijf begint ten slotte bij gezonde medewerkers.

Bedrijven en instellingen zoals ABN AMRO, ING, Royal Bank of Scotland, Algemeen Pension Groep (APG), UVA, HIMS, gemeente Amsterdam, stadsdeel West, Holland Beach Soccer, Buurtzorg Nederland, Bedrijvige Vrouwen, Cordaan, ABC Alliantie Combiwel gingen u voor en reageerden enthousiast. Dat is ook mooi te zien op de fotos. Ontdek wat zij al weten en bezoek mijn website voor bedrijven: www.chikungvoorbedrijven.nl.

www.chikungvoorbedrijven.nl | Cosima ScheutenCosima Scheuten Chi Kung @ Holland Beach Soccer 2013

 

 

 

 

 

“Voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, meer samen willen werken, duurzaam willen werken, ziekte willen voorkomen en inspirerend leiderschap willen tonen, is deze training ideaal. Door ruimte te geven aan stilte ontstaat ook ruimte voor creativiteit. Samen trainen inspireert samen werken. De training geeft energie, inspireert, versterkt de gezondheid, helpt om beter met stress om te gaan, is leuk en zo eenvoudig om te doen. Ik kan het van harte aanbevelen”

 Tevens verzorg ik lezingen en workshops over onderwerpen zoals burn-out, energie opbouw, omgaan met stress, lichaamswerk, mindfulness, meditatie, bodyreading, toepassing van de 5 elementen en meer.

COSIMA SCHEUTEN | CHI KUNG VOOR BEDRIJVEN | AMSTERDAM